Zvezda povela u četvrtom minutu protiv Vašaša, gol Planića na debiju

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda povela u četvrtom minutu protiv Vašaša, gol Planića na debiju

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prijateljski meč sa mađarskim Vašašom u slovenačkom mestu Sentjur, a promene na toj utakmici možete pratiti na Blicsport.rs!

Trener crveno-belih Nenad Lalatović odlučio se da od prvog minuta izvede ekipu u sastavu: Kahriman, Petković, Lazić, Planić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Lazović, Savićević, Gavrić, Rakić.

Vašaš se suprotstavio sa timom: Nemet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gorgenji, Gruž, Tomaš, Hajdin, Vida, T. Nađ, Ferenc, D. Nađ, Remili, Bereč.

Savo Pavićević nije mogao da nastupi protiv mađarskog tima zbog bola u listu noge, iako je bilo naznaka da će izaći na zagrevanje i odigrati susret.

Zvezda je napravila pritisak od samog starta utakmice i nakon nekoliko izglednih prilika, Nenad Milijaš je izveo korner i pronašao novo pojačanje crveno-belih Bogdana Planića koji je na debiju glavom sa druge stative zatresao mrežu Vašaša u četvrtom minutu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.