Zvezda povela kao u Mančesteru – VAR bacio Marakanu u delirijum

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 21:48

Zvezda povela kao u Mančesteru – VAR bacio Marakanu u delirijum

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su protiv Jang Bojsa u meču Lige šampiona, nakon duge VAR provere situacije i gola Šerifa Endiajea.

Proveravala su se dva sporna momenta koje su prethodile pogotku crveno-belih.

Najpre se gledala pozicija Bukarija koji je jurnuo u kontru, a potom i pozicija strelca gola koji se našao u pravo vreme na pravom mestu posle oštrog pasa Bukarija.

Na kraju, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duge neizvesnosti, obe situacije su bile ispravne - i Zvezda je tako povela u možda i najvažnijoj utakmici za svoje ambicije ove sezone.

Marakana je kolektivnim urlikom radosti dočekala konačnu odluku sudije Vilijama Kaluma, koji je uvažio sugestiju kolege iz VAR sobe, Engleza Dejvida Kutea.

Na identičan način, podsetimo, Zvezda je povela i u prvoj utakmici Lige šampiona protiv Mančester sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda drugi put kapitulirala – Švajcarci preokrenuli iz "jeftinog" penala VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2023

Fudbaleri Jang Bojsa preokrenuli su rezultat protiv Zvezde i vode od 61. minuta posle penala koji su dobili nakon VAR provere sporne situacije...Đigu je lopta pogodila u ruku, poskakali su posle toga igrači Jang Bojsa oko sudije, ali tek nakon reakcije VAR sudije gosti su dobili jedanaesterac...Ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.