Zvezda potvrdila, stiglo pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda potvrdila, stiglo pojačanje! (foto)

Potvrda iz Crvene zvezde.

Crvena zvezda je danas potvrdila da je Kenijac Ričard Odada novo pojačanje ovog kluba.

Ovaj momak koji ima samo 18 godina je prethodnih 6 meseci nosio dres Grafičara gde je igrao kao zadnji vezni, a ljudi koji vode taj klub su preporučili Kenijca Crvenoj zvezdi gde će ovaj momak nastaviti karijeru.

Postoje dve opcije za Odadu, ili da igra za omladince, ili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ode na pozajmicu gde će sticati iskustvo.

U upravi Crvene zvezde će odlučiti o tome u narednom periodu.

Inače, početkom godine italijanski mediji su pisali i visokom Kenijcu (190 cm) koji je stigao na probu u Juventus. Odada je odigrao nekoliko utakmica za omladinski tim "Bjankonera", a kasnije je završio u Srbiji.

Ričard Odada novi je igrač Crvene zvezde.

Osamnaestogodišnji Kenijac koji igra u veznom redu iskustvo će tokom proleća sticati u omladinskoj selekciji ili na pozajmici.

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/MhZpkGrjyK

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) December 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mladi Kenijac novo pojačanje Zvezde

Izvor: B92, 14.Dec.2018

Ričard Odada, mladi fudbaler iz Kenije, novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana...Osamnaestogodišnji vezni fudbaler tokom proleća će igrati u omladinskoj školi ili na pozajmici u nekom klubu, piše šampion Srbije...Odada je početkom ove godine bio na probi u Juventusu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.