Zvezda potvrdila: Dragović je novi kapiten

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 16:51

Zvezda potvrdila: Dragović je novi kapiten

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će novi kapiten "crveno-belih" da bude Aleksandar Dragović.

Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

"Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin kapiten. Velika imena, ne samo srpskog, već i svetskog fudbala su nosila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapitensku traku u Zvezdi. Čast mi je što mogu da ih nasledim. Ovo mi je samo još jedan motiv da na svakom meču dajem maksimum", rekao je Dragović, prenosi zvanični sajt kluba.

"Nikada se nisam štedeo, a sada imam još veći motiv da nastavim tako. Hvala svima u klubu što su mi ukazali ovo poverenje, ali i navijačima što veruju u mene", dodao je novi kapiten Crvene zvezde.

Dragović (32) je u Crvenu zvezdu stigao 2021. godine, a pre toga je igrao za Leverkuzen, Lester, Dinamo Kijev, Bazel i Austriju iz Beča.

On je do sada odigrao 107 utakmica za "crveno-bele" i postigao je pet golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.