Zvezda poslala Lazića u Spartak!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poslala Lazića u Spartak!

Mladi štoper Crvene zvezde Darko Lazić neće konkurisati za mesto u timu crveno-belih u drugom delu sezone! On je, kao što je i najavljeno, prosleđen na pozajmicu u Spartak, gde je već od ranije golman beogradskog kluba Marko Trkulja.  Dolaskom iskusnih defanzivaca Sava Pavićevića, Dejana Kelhara, pa Saše Cilinšeka u ovom prelaznom roku,...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak jači za Zvezdin dvojac, ali i za golmana Aleksića!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2014

Kako se i najavljivalo, na pozajmicu iz Crvene zvezde u Spartak stižu mladi golman Trkulja i štoper Darko Lazić, ali možda i najveće pojačanje za Subotičane je uspešno rešenje nesporazuma sa reprezentativnim giolmanom Branimirom Aleksićem.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.