Zvezda pomaže Zvezdani

Izvor: Mondo, 01.Sep.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pomaže Zvezdani

Lep gest Crvene zvezde i Dinama iz Pančeva - humanitarni meč za pomoć oboleloj šestogodišnjoj devojčici, koja se zove Zvezdana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i Dinamo igraju za pomoć devojčici

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2011

Fudbaleri Crvene zvezde i pančevačkog Dinama odigraće humanitarni meč u Pančevu. Kako je objavljeno na sajtu crveno-belih utakmica je zakazana za ponedeljak u 17 sati, a povod je pomoć šestogodišnjoj devojčici Zvezdani Jurici koja boluje od Batanove bolesti i kojoj su sredstva neophodna za operaciju...

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda i Dinamo igraju za pomoć devojčici

Izvor: Utakmica.rs, 02.Sep.2011, 02:43

Sportal.rs: Fudbaleri Crvene zvezde i pančevačkog Dinama odigraće humanitarni meč u Pančevu. Kako je objavljeno na sajtu crveno-belih utakmica je zakazana za ponedeljak u 17 sati, a povod je pomoć šestogodišnjoj devojčici ..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.