Zvezda podnosi inicijativu za vanredne izbore u FSS-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2011, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda podnosi inicijativu za vanredne izbore u FSS-u

BEOGRAD -

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će u ponedeljak Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) podneti inicijativu za vanredne izbore u toj organizaciji.

Član Pravne komisije crveno-belih Dejan Šuput rekao je novinarima na stadionu Zvezde da se odgovor delegata IO FSS-a očekuje u roku od 30 dana.

On je istakao da "inicijativa nije pokrenuta da bi se smenio predsednik FSS-a Tomislav Karadžić, već da bi se videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kakav je sud javnosti o radu svih organa te organizacije".

Zvezda je razloge za inicijativu sazivanja vanrednih izbora saopštila sinoć beogradskom dnevnom listu Večernje novosti.

Da bi se zakazali vanredni izbori u FSS-u, potrebno je da najmanje jedna trećina delegata Skupštine to zatraži u pisanoj formi od Izvršnog odbora.

Na pitanje novinara da li Zvezda ima spremne kadrove koje bi predložila ako se sazovu izbori, portparol kluba Marko Nikolovski rekao je da ima, ali da ih "neće još objaviti".

"Zvezda ima spremna rešenja i saopštiće ih ako dođe do izbora", kazao je Nikolovski.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda: "Tole u sukobu interesa, tražimo vanredne izbore!"

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2011

Pravnici Zoran Ivošević, Dejan Šuput i Miroslav Sever predstavili Zvezdinu inicijativu za vanredne izbore u FSS. Traže odgovor u roku od mesec dana, navode etički kodeks FIFA kao direktno suprotan članstvu predsednika FSS u skupštini FK Partizan..

Nastavak na Sportske.net...

Crvena zvezda predstavila predlog

Izvor: B92, 24.Jun.2011

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je svoj pedlog za održavanje vanrednih izbora u Fudbalskom savezu Srbije...Predlog je pred predstavnicima medija obrazložen od strane članova radne grupe, pravnika Zorana Ivoševića, Dejana Šuputa i Miroslava Severa.."Crvena zvezda je kao član FSS zatražila...

Nastavak na B92...

Karadžić odgovorio Zvezdi: Raspisaću izbore i opet ćete pući

Izvor: S media, 25.Jun.2011, 10:11

Rukovodstvo Crvene zvezde iznelo je juče plan za promene u Fudbalskom savezu Srbije i zatražilo vanredne izbore u ovoj organizaciji, a predsednik Saveza, Tomislav Karadžić, nije mnogo čekao da im replicira. ..Karadžić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Budvi, kaže da nema ništa protiv raspisivanja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.