Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

Izvor: Press, 11.Jan.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone u kojem će braniti ogromnu bodovnu prednost sa željom da osvoje šampionsku titulu.
          Treneru Miodragu Božoviću javila su se 32 igrača, među kojima i četvorica omladinaca (Jovanović, Adžić, MIjailović, Ilić), a izostali su, uz dozvolu kluba, Luis Ibanjez, Bruno Matos i Ugo Vijera.
Zvezda će >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Beogradu ostati do četvrtka, kada se seli u slovenački Kopar, gde će tokom dve nedelje odraditi prvu fazu, a potom sledi povratak kući, pa put na Kipar na drugu fazu.
Crveno-beli posle jesenjeg dela šampionata imaju 25 bodova prednosti u odnosu na Čukarički i Borac, a na startu prolećnog dela, 20. februara, dočekuju Mladost iz Lučana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nema opuštanja do kraja

Izvor: Danas, 12.Jan.2016, 12:20

Beograd - Okupljanjem na stadionu "Rajko Mitić" fudbaleri Crvene zvezde su započeli pripreme pred prolećni deo šampionata u kojem ih očekuju nastavak drugog kruga, a onda i po prvi put plej-of u kojem će nastojati da odbrane veliku prednost i osvoje titulu. Na prvoj prozivci našla su se 32 fudbalera,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.