Zvezda pobedila u Kuli, Vojvodina eliminisala Čukarički

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila u Kuli, Vojvodina eliminisala Čukarički

KULA -

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas savladali Hajduk u Kuli sa 2:0 (0:0), dok je Vojvodina na banovom brdu rezultatom 1:0 eliminisala Čukarički.

Golove za crveno-bele, koji brane trofej u najmasovnijem takmičenju, postigli su Ognjen Mudrinski u 41. i Miloš Dimitrijević u 45+1. minutu iz penala.

Beograđani su od 50. minuta imali igrača manje, jer je golman Aleksandar Kirovski isključen zbog dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žuta kartona.

Plasman među osam najboljih ostvarili su i fudbaleri Rada, pobedom na "vrućem terenu" u Novom Pazaru sa 1:0, a jedini gol postigao je Marko Ljubinković u 38. minutu, dok je u meču sa najviše golova OFK Beograd u Inđiji pobedio sa 3:2.

Javor je sa ubedljivih 3:0 eliminisao Smederevo, a Jagodina je golom Libijca Mohameda El Munira savladala Novi Sad sa 1:0.

Rezultati osmine finala Kupa Srbije:

Hajduk Kula - Crvena zvezda 0:2 (Mudrinski 41, Dimitrijević 45+1)

Novi Pazar - Rad 0:1 (Ljubinković 38)

Čukarički - Vojvodina 0:1 (Abubakar 52)

Inđija - OFK Beograd 2:3 (2:1)

Javor - Smederevo 3:0 (Radivojević 21, 61, Milović 38)

Jagodina - Novi Sad 1:0 (El Munir 45+1)

Spartak - Metalac 0:0 - izvode se penali.

Partizan i Borac igraju 31. oktobra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Ohrabruje podatak je da posle duže vremena nismo primili gol

Izvor: Blic, 24.Okt.2012

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković je nakon Kup utakmice sa Hajdukom iz Kule i pobede od 2:0 u gostima izjavio da su crveno-beli ostvarili svoj cilj, plasman u četvrtfinale..."Najpre želim da se zahvalim fudbalskom klubu Hajduk na gostoprimstvu. Mi smo došli u Kulu sa namerom da se plasiramo...

Nastavak na Blic...

Pazarci napadali - ''Građevinari'' pobedili...

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2012

Rad je danas na ''vrućem'' gostovanju u Novom Pazaru uspeo da izbori plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, ali njihov trener Marko Nikolić nije zadovoljan onim što su ''Građevinari'' prikazali na terenu. Njegov kolega sa klupe Novog Pazara ima potpuno suprotan utisak - zadovoljan igrom, ali nikako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.