Zvezda pobedila Vrbas, aplauzi Savićeviću

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Vrbas, aplauzi Savićeviću

Igrači Crvene zvezde, koji su u dosadašnjem delu sezone imali manju minutažu, odigrali su danas u Vrbasu kontrolni meč protiv istoimene ekipe i pobedili rezultatom 3:0 (1:0).

Vrbas nije jak kao Čukarički: Fudbaleri crvene zvedze uoči meča 

Vrbas - C. zvezda 0:3

Stadion: FK Vrbas. Gledalaca: 2000. Strelci: Mihajlović u 12, Savićević u 55. i Ahčin u 77. minutu.

VRBAS: Jovičić, Mirković, Durutović, Plavšić, Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Popović, Kovačević, Ungar, Gagović, Vasiljević, Maćiženski.

Rezerve: Sokolović, Tadić, Tepavčević, Doknić, Resanović, Balaganović, Radulović.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Lazić, Krneta, Arauho, Nenadić, Gogić, Jokić, Mirić, Savićević, Mihajlović, Onjilo.

Rezerve: Trkulja, Đuričković, Ahčin, Čikić, Đorđević, Iličić.

Duel četvrtoligaša iz Vrbasa i crveno-belih privukao je oko 2000 navijača na stadion, a golove su postigli Stefan Mihajlović u 12, Vukan Savićević u 55. i Nemanja Ahčin u 77. minutu.

 

Najviše aplauza dobio je Vukan Savićević ne samo zbog efektnog gola iz slobodnog udarca sa oko 20 metara od gola domaćina i asistencije za treći pogodak Beograđana.

 

Pored Savićevića navijače Zvezda može da raduje i dobra igra mladog štopera Migela Arauha koji je delovao sigurno u defanzivi.

 

Već sutra izabranici Slaviše Stojanovića putuju na Zlatibor gde će iskoristiti pauzu u prvenstvu nastalu reprezentativnim akcijama i odraditi mini-pripreme pred nastavak sezone.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda pobedila Vrbas, aplauzi Savićeviću

Izvor: Dzungla.org, 08.Okt.2013

Igrači Crvene zvezde, koji su u dosadašnjem delu sezone imali manju minutažu, odigrali su danas u Vrbasu kontrolni meč protiv istoimene ekipe i pobedili rezultatom 3:0 (1:0).. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.