Zvezda pobedila Mladost u Lučanima

Izvor: Beta, 06.Mar.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Mladost u Lučanima

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Mladost u Lučanima sa 3:1, u 25. kolu Super lige Srbije.Zvezda je vodila 2:0 golovima El Fardua Bena iz penala u 15. i Milana Pavkova u 29. minutu.Milan Bojović potom u 36. nije iskoristio penal za Mladost, ali je Petar Bojić u 55. minutu ipak smanjio zaostatak ekipe iz Lučana.Konačnih 3:1 postavio je Marko Marin u 70. minutu.Zvezda je prva na tabeli sa 69 bodova, dok Mladost sa 39 zauzima peto mesto.Radnik je sa 2:1 pobedio ekipu Voždovca, istim rezultatom je Čukarički bio bolji od Napretka.Nerešeno 1:1 igrali su Rad i Bačka, dok je utakmica Mačva - Dinamo završena bez golova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL - Dinamo "kljucnuo" još jedan bod, "Brđani" preokretom do pobede

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2019

Treća uzastopna pobeda ekipa Čukaričkog. Tim Sime Krunića preokretom do tri boda u duelu sa Napretkom. Dinamo vezao bez utakmica bez poraza...Pet utakmica 25. kola Super lige Srbije odigrano je u terminu od 16 časova, a fokus je bio na duelu u Lučanima gde je Crvena zvezda savladala Mladost...Više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.