Zvezda pobedila Keln u Ligi Evropa

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Keln u Ligi Evropa

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su večeras prvu pobedu u Ligi Evropa, pošto su na gostujućem terenu u Nemačkoj pobedili domaći Keln sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe H.

Jedini gol postigao je Ričmond Boaći u 30. minutu.

Posle dva kola beogradski klub ima četiri boda, a nemačka ekipa je i dalje bez bodova.

Zvezda je bila dominantna u prvom poluvremenu u kome je postigla lep pogodak, a strelac je bio Boaći, kome je to bio 30. gol ove godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Crveno-beli su odlično igrali do 40. minuta, kada su usporili i bili nesigurni, zbog čega su dobili nekoliko žutih kartona.

Keln je bio mnogo bolji u drugom poluvremenu, ali nije uspeo da postigne izjednačujući pogodak, uprkos velikom broju prilika.

Domaći fudbaleri su tri puta pogodili stativu, dva puta nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Jojić, a jednom Leonardo Bitenkur.

Zvezda se dobro borila i na kraju sačuvala svoj gol, a jedan od junaka ponovo je bio golman Milan Borjan, koji je u finišu odlično odbranio šut Frederika Sorensena.

Utakmica je igrana pred punim stadionom u Kelnu, a susretu je prisustvovalo više od 2.000 navijača Crvene zvezde. Nije bilo većih incidenata.

Navijači Zvezde stigli na stadion Kelna

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda stigli su danas na stadion Kelna bez incidenata, preneo je lokalni portal Ekspres.

Kako se navodi, nekoliko hiljada navijača Zvezde je peške iz centra grada, uz pratnju 2.300 policajaca pod punom opremom, bez incidenata došlo do stadiona i oni koji imaju karte polako ulaze na tribinu.

Kako je naveo taj portal, do sada je uhapšeno 30 osoba, ali se ne navodi da li su svi uhapšeni navijači beogradskog kluba.

Ranije danas, nemačka policija je iz predostrožnosti uhapsila osmoricu navijača Zvezde, među kojima je bio i Ivan Bogdanov.

Utakmica drugog kola Grupe H Lige Evropa između Kelna i Crvene zvezde igra se od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.