Zvezda pobedila Jugović u Kaću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Jugović u Kaću

Počela je Superliga Srbije za rukometaše. U utakmici prvog kola, koja je odigrana u Kaću, Crvena zvezda pobedila je domaći Jugović sa 26:22.

Bolji početak meča Kaćana doneo im je minimalnu prednost sredinom prvog poluvremena, ali su rukometaši Crvene zvezde, predvođeni raspucanim Mandićem, do odmora preokrenuli rezultat.

U nastavku meča, razbranio se golman crveno-belih Ljubenović i gosti su stekli osetniju prednost, ali je ulazak iskusnog golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vitasa, probudio rukometaše, ali i navijače Jugovića.

Domaći vraćaju prednost na svoju stranu, igra se gol za gol do 52.minuta, a onda nekoliko promašaja Kaćana, zvezda kažnjava preko Mandića i Šotića i na rutinski način privodi meč kraju za konačnih 26:22.

Najefikasniji pojedinac susreta bio je Nenad Mandić sa 10 golova, dok se kod poraženih, Nikola Vrgović 7 puta upisao u listu strelaca.

U ostalim mečevima, Sloga je bila bolja od Šamota 30:24, Metaloplastika je pobedila Mokru Goru 29:26, dok su nerešeno završeni mečevi između Partizana i Rudara 24:24, odnosno Spartaka i Požarevca 26:26.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.