Zvezda pita navijače: Da li je potreban bolji poziv? VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 12:19

Zvezda pita navijače: Da li je potreban bolji poziv? VIDEO

FK Crvena zvezda na društvenim mrežama poziva navijače da ispune stadion protiv Vojvodine u prvom kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli u nedelju igraju protiv Vojvodine (20.00) i to je sjajna prilika da se pozdrave izabranici Baraka Bahara koji iza sebe imaju sjajne pripreme.

Kruna priprema bio je susret Zvezde i Fiorentinu, koji su crveno-beli ubedljivo rešili u svoju korist – 5:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
A, upravo najzanimljivijim detaljima sa tog susreta, šampion Srbije pozive navijače na stadion "Rajko Mitić" u nedelju u 20 časova.

"Da li je potreban bolji poziv na meč sa Vojvodinom od sjajne pobede nad Fiorentinom? Zvezdaši, vidimo se u nedelju od 20 časova na Marakani!", piše na Instagramu kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BAHAR NAJAVIO SCENARIO ‘FIORENTINA’ PRED MEČ SA VOJVODINOM: ‘Nadam se da ćemo navijače opet videti u velikom broju!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2023

Izraelac optimističan. Nakon odličnih partija na pripremama u Rusiji i na Zlatiboru gde su položili sve ispite i atomskog fudbala protiv Fiorentine koju samleli 5:0, ‘crveno-beli’ kreću u pohod na odbranu titule. Fubaleri Crvene zvezde će u prvom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije odmeriti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.