Zvezda pikirala napadača Spartaka

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pikirala napadača Spartaka

Crvena zvezda je prošlog meseca ostala bez Ričmonda Boaćija, koji je otišao u Kinu, Aleksnadar Pešić nije u formu od jesenas, mladi Dejan Joveljić ne dobija priliku, pa u Ljutice Bogdana već gledaju ka junu. Traži se napadač.

Kako piše portal mozzartsport.com izbor crveno-belih je napadač Spartaka Nemanja Nikolić! Snažni napadač, sa iskustvom igranja u Rusiji i Kazahstanu, jedna je od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želja srpskog vicešampiona kada je u pitanju letnja pijaca. Momak rođen 1992.godine u Kraljevu igra sezonu karijere u Subotici. Postigao je devet superligaških golova, ali je dobrim partijama u kontinuitetu impresionirao čelnike i sportski sektor Crvene zvezde. On je bio projektovan i kao potencijlna zamena za Ričmonda Boaćija, ali pošto je reprezentativac Gane u finišu zimskog prelaznog roka napustio Marakanu, odgovorni iz Ljutice Bogdana nisu imali vremena da reaguju i privole Nikolića na potpis.

Crvena zvezda i klub iz Subotice su do sada lepo sarađivali. U letnjem prelaznom roku crveno-bele je pojačao Hajdin, ranije i Nemanja Milić, mada u Subotici Nikolića smatraju zlatnom kokom. Veruju da bi na ime obeštećenja mogli da inkasiraju blizu 500.000 evra.

Pre dolaska u Spartak Nikolić je igrao za Grbalj, Rostov i Aktobe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.