Izvor: Danas, 12.Jun.2022, 14:24

Zvezda pala na zoni i prosula plus 15, moraće u majstorici da traži prolaz u finale

Umesto rutinskog trijumfa, košarkaši Crvene zvezde obrukali su se u drugom poluvremenu druge utakmice polufinala plej-ofa domaće Superlige (77:70). Mega je u matine terminu, u beogradskom naselju Braće Jerković, nadoknadila minus 12 sa poluvremena, zonskom odbranom drugih 20 minuta potpuno je poremetila napad crveno-belih i time serijal odvela u majstoricu za plasman u finale plej-ofa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Pola moje ekipe u prvom meču nije znalo da pogodi ulaz u Pionir

Izvor: Danas, 12.Jun.2022

Podvig velikih razmera napravili su košarkaši Mege u drugom meču polufinala plej-ofa Superlige (77:70). Nakon što su deklasirani u uvodnoj utakmici u formi 36 poena razlike (114:78) uspeli su danas, u matine terminu, da nadoknade minis 12 na poluvremenu i nateraju košarkaše Crvene zvezde da se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.