Zvezda otkrila - Na skeneru igrači Barselone i Real Madrida!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otkrila - Na skeneru igrači Barselone i Real Madrida!

Fudbalski klub Crvena zvezda aktivno radi na pronalaženju adekvatnih pojačanja za nastavak sezone, a na listi igrača koje sportski sektor crveno-belih aktivno prati nalaze se dvojica fudbalera iz Makedonije.

Makedonski mediji nedavno su otkrili kako je Crvena zvezda zainteresovana za prvotimca Škendije, ali su zapravo druga dvojica fudbalera koji dolaze iz zemlje naših južnih komšija na meti kluba iz Ljutice Bogdana.

Braća David i Dorian Babunski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poznati su ovadšnoj javnosti jer se o njima već pisalo, a sada je i sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević priznao da crveno-beli prate Makedonce.

"Zvaničnih kontakata još uvek nije bilo. Sportski deo je skenirao braću Babunski, raspitivali se o njima, ali u ovom momentu na tome smo i stali" kaže Raosavljević za "Novosti".

Talentovani naslednici nekadašnjeg fudbalera Vardara Bobana Babunskog pod ugovorom su sa španskim gigantima Real Madridom i Barselonom, a na kraju sezone biće slobodni u izboru nove sredine.

Sasvim je izvesno da Crvena zvezda u datom trenutku neće ulaziti u priču oko dovođenja braće Babunski ali bi na kraju sezone lider Superlige mogao dobije Davida i Doriana i to bez obeštećenja.

Recimo i to da David brani boje Barselone B i spreman je da na kraju sezone napusti klub u potrazi za većom minutažom, dok Dorian kao pozajmljeni igrač Real Madrida nastupa za Fuenlabradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OD IDEJE DO REALIZACIJE DUG JE PUT: Raosavljević otkriva koliko su blizu braća Babunski

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015

Braća Babunski, talentovani fudbaleri iz Makedonije koji trenutno igraju u Španiji (21-godišnji David igra u Barseloni B, dok je dve godine mlađi Dorian na pozajmici u Fuenlabradi iz Real Madrida), na skeneru su Crvene zvezde.. . Iako je tokom prethodnih nekoliko dana aktuelna priča o kontaktima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.