Zvezda osvojila Superkup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda osvojila Superkup

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su večeras Super kup Srbije, pošto su u Kraljevu pobedili Ribnicu sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:17).

Odbojkaši Zvezde, aktuelni prvaci i pobednici Kupa Srbije, tako su četvrti put uzastopno osvojili Super Kup Srbije.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Stoilović Filip sa 17 i Aleksandar Gmitrović sa 14 poena, dok je u redovima Ribnice bolji od ostalih bio Stefan Okosanović sa 12 poena.

Utakmica je igrana po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pravilima koja će se od ove sezone primenjivati u Super ligi, pa će tokom prva četiri seta biti samo jedan tehnički tajm-aut posle 12. poena i utakmice će se igrati sa pet lopti, umesto sa tri, kako se igralo u prethodnim sezonama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Zvezde osvojili Superkup

Izvor: B92, 15.Okt.2014

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su Superkup Srbije, pošto su u Kraljevu pobedili Ribnicu sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:17)...Odbojkaši Zvezde, aktuelni prvaci i pobednici Kupa Srbije, tako su četvrti put uzastopno osvojili Superkup Srbije...Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Filip Stoilović...

Nastavak na B92...

Superkup: Zvezdi pehar po navici

Izvor: Sportal.rs, 15.Okt.2014

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su u sredu Super kup Srbije, pošto su u Kraljevu pobedili Ribnicu sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:17). Aktuelni prvaci i pobednici Kupa Srbije, tako su četvrti put uzatopno osvojili Super Kup Srbije...Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Filip Stoilović sa 17 i Aleksandar...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.