Zvezda ostaje i bez Rodića iz OFK Beograda?

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ostaje i bez Rodića iz OFK Beograda?

Brazilac Paulo Enrike Filjo ostao je pusti letnji san Crvene zvezde, a sličan ishod mogla bi da dobije i ideja o angažovanju Milana Rodića (20).

Poznata dva protivnika Zvezde na pripremama

"Romantičar" Marković opet preskup Partizanu

Betis i Braga kvare posao Zvezdi

Stojić vodi Kaluđerovića u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Francusku

Levi bek OFK Beograda i mlade reprezentacije Srbije, koji se u više navrata spominjao kao jedno od mogućih rešenja u rekonstrukciji tima Roberta Prosinečkog, privukao je pažnju nekoliko inostranih klubova.

Kako Večernje novosti saznaju, dva nemačka i jedan ruski klub pokazali su interesovanje za perspektivnog fudbalera, ali za sada još nije bilo zvaničnih kontakata s Rodićevim klubom.

S druge strane, mladi bek se sastao s direktorom Crvene zvezde Ivanom Adžićem i trenerom Robertom Prosinečkim pre dve nedelje, kada je upoznat s namerama crveno-belih kao i okvirnim uslovima koje bi mogao da dobije na „Marakani“.

Nakon toga, Rodić je otputovao na turneju s mladom reprezentacijom, Adžić je otišao po pojačanja u Brazil, a Prosinečki na odmor.

Nastavak pregovora mogao bi da usledi početkom naredne sedmice, po povratku sportskog

direktora crveno-belih, ali nije isključeno ni da se Nemci i Rusi do tada jave sa konkretnim ponudama.

(Večernje novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.