Zvezda opet osvojila Superkup

Izvor: B92, 06.Okt.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet osvojila Superkup

Odbojkaši Crvene zvezde peti put u poslednjih šest godina osvojili su Superkup Srbije.

Osvajač duple krune iz prošle sezone je u reprizi finala Kupa bio bolji od Mladog radnika 3-2 (25:16, 25:27, 25:14, 20:25, 15:12) u Požarevcu.

Crveno-beli su igrali sa dosta oscilacija, nakon što bi dominirali servisom i blokom i ubedljivo osvojili set, već u sledećem bi potpuno pali i izgubili.

Međutim, nisu dozvolili senzaciju, sigurnom igrom u taj-brejku su sprečili Mladi radnik da osvoji prvi trofej u istoriji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOMINACIJA JE NASTAVLJENA: Još jedan trofej za Crvenu zvezdu!

Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2016

Sjajni rezultati poslednjih godina doneli su Crvenoj zvezdi još jedan trofej u klupske vitrine.. . Odbojkaši Crvene zvezde nastavili su da dominiraju odbojkaškom scenom Srbije pošto su posle duple krune iz prošle sezone sada osvojili i Superkup Srbije.. Crveno-beli su do trofeja došli pobedom nad...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.