Zvezda opet odolela Bajernu, evropsko proleće na vidiku!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet odolela Bajernu, evropsko proleće na vidiku!

Zanimljiva borba na stadionu Voždovca i još jedan odličan rezultat Zvezdinih omladinaca u petom kolu U19 Lige šampiona!

Posle 0:0 u Minhenu, Crvena zvezda je i u Beogradu pružila sjajan otpor favorizovanom Bajernu i rezultatom 1:1 stigla na prag plasmana u narednu fazu takmičenja, kolo pre kraja grupne faze.

Bajern je od početka meča pokušao da izvrši pritisak pred golom Zvezde, da što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre dođe do gola i već posle par minuta igre Herman je savladao Katića, ali Zvezdin golman je prigrabio loptu tek što je prešla gol liniju. Sudije gol nisu priznale, njihova procena je bila da je lopta ostala na liniji.

Gosti su nastavili sa svojom inicijativom, Zvezda je bila u podređenom položaju, ali Bavarci nisu uspevali da dođu do vođstva.

I onda, 36. minut, Zvezda je iznudila korner, izveo ga je Radulović koji je odlično centrirao, a najbolji u skoku pred golom Bajerna bio je štoper Aleksandar Lukić, koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 1:0.

Sam finiš prvog poluvremena doneo je novu žestoku inicijativu Bajerna i velike prilike za Cirkzea i Hermana. I jedan i drugi su bili oči u oči sa Zvezdinom golmanom Katićem, ali on je oba puta izašao kao pobednik.

I početak drugog poluvremena protekao je u konkretnijoj igri Bajerna, koji u 54. minutu stiže do izjednačenja. Oliver Batista Mejer je majstorski izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara i preko živog zida je poslao loptu u levi ugao gola golmana Andrije Katića.

Do kraja, Zvezda je uspela najviše da pripreti preko odličnog Radulovića, koji je imao veoma dobar pokušaj iskosa sa leve strane, ali je lopta prohujala pored gola.

U svakom slučaju, odličan rezultat za Zvezdu, koja je zadržala drugo mesto ispred Totenhema i nalazi se na pragu plasmana u 1/16 finala.

U poslednjem kolu, Zvezda gostuje poslednjeplasiranom Olimpijakosu, Bajern igra protiv Totenhema u Minhenu.

- FK Crvena zvezda U19  -  Bayern München U19 Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.