Zvezda odustala, Bakman preskup!

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2013, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odustala, Bakman preskup!

Niklas Bakman neće doći u Crvenu zvezdu! Na Marakani su, naime, odustali od angažovanja švedskog reprezentativca jer je AIK iz Stokholma postavio visoku otkupnu cenu u ovom momentu za crveno-bele u iznosu od 700.000 evra.
Sportski direktor Zvezde, Zoran Stojadinović, pokušavao je da angažuje perspektivnog defanzivca na jednogodišnju pozajmicu, ali je klub iz Švedske odredio preveliku sumu za slučaj otkupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << njegovog ugovora, pa je čitava priča stopirana.
- AIK je odredio cenu od 700.000 evra za Bakmana, sve smo dobili napismeno, Crvena zvezda toliko u ovom momentu ne može da plati, bez obzira što se radi o kvalitetnom igraču, koji bi mogao da nam donese kvalitet više – objasnio je Stojadinović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bakman ne dolazi u Zvezdu, AIK tražio bogatstvo za njega

Izvor: Blic, 05.Feb.2013

Švedski štoper i fudbalski reprezentativac te zemlje, 24-godišnji Niklas Bakman, i definitivno neće pojačati Crvenu zvezdu...Kako prenosi "Sportski žurnal", njegov klub, AIK, tražio je od kluba sa Marakane 700.000 evra za ovaj transfer, što su crveno-beli glatko odbili...Zvezda je, pritom, još...

Nastavak na Blic...

Štoper stiže u Zvezdu, meta Rafael Markez

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2013

Crvena zvezda bi uskoro trebalo da bude jača za jednog štopera, a kako se saznaje stići će iz Latinske Amerike.. Spekulisalo se da bi to mogao da bude Rafael Markez, međutim, sportski direktor crveno-belih, Zoran Stojadinović, ne želi još da otkriva ime.. Pored štopera, postoji mogućnost da...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.