Zvezda odgovorila Ražnatoviću: Matematika je egzaktna nauka

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 14:57

Zvezda odgovorila Ražnatoviću: Matematika je egzaktna nauka

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je pregled uplata poznatom agentu Mišku Ražnatoviću.

Ražnatović je rano jutros na društvenoj mreži "X" poslao poruku na Mali Kalemegdan u vezi sa komentarima predsednika tog kluba Nebojše Čovića.

Čović je gostujući u "Košarkaškom podkastu kod Luke i Kuzme"

o mladim domaćim igračima u srpskoj košarci, kada se osvrnuo na finale Mini kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Nišu gde je Mega savladala Zvezdu.

"Naša je koncepcija da redukujemo broj stranaca. Ne vidim da neko radi nešto sa mladim domaćim igračima kako je to FMP radio. Mega tu nešto radi, mada su i oni sada imali četiri stranca. Gledao sam pionirsko finale 3/4, ali oni koji su donosili prednost su Crnogorci", rekao je Čović.

Ubrzo je stigla i reakcija poznatog menadžera.

"Matematika i brojevi uvek daju najbolji odgovor na sva pitanja i obično nadjačaju lične i veoma često nerealne impresije", napisao je Ražnatović i potom pobrojao međusobne duele mlađih selekcija Mege i Zvezde.

Na to je stigao i odgovor Zvezde, koja se odlučila da podeli pregled uplata Ražnatovićevoj agenciji Beobasket i advokatskoj kancelariji, kao i "Eksel Sports Menadžment" i "Eksel Sports Vorldvajd".

Uz opis "Matematika je egzaktna nauka", crveno-beli su došli do zbira od 2.161.725,65 € koji su za 10 godina uplaćeni na ta četiri mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.