Izvor: Beta, 09.Feb.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odbranila titulu u Kupu Radivoja Koraća

BEOGRAD, 9. februara 2014. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde odbranili su u nedelju uveče titulu u Kupu Radivoja Koraća, pošto su u finalnoj utakmici u hali Pionir u Beogradu savladali Mega Vizuru sa 81:80 (15:31, 27:11, 19:18, 20:20).

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Raško Katić sa 21, dok Čarls Dženkins postigao 20.

U ekipi Mege istakao se Ratko Varda sa 18, dok je Vasilije Micić imao isti učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i pet skokova.

Pobedu Zvezdi doneo je Demarkus Nelson sa linije za slobodna bacanja, pogodivši jedno od dva. Mega je posle promašenog penala imala napad za pobedu, medjutim, igrači Dejana Milojevića nisu uspeli da postignu koš za trijumf i tako donesu Megi prvi trofej u istoriji.

Crveno-belima je ovo sedma titula u istoriji kluba, dok je Megi to bilo prvo finale.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.