Zvezda od sledeće sezone u Areni

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 17:44

Zvezda od sledeće sezone u Areni

Predsednik Crvene zvezde je najavio, a sada stiže potvrda da će klub sa Malog Kalemegrada od sledeće sezone svoje domaće utakmice igrati u Štark areni.

To bi u praksi trebalo da bude najava onoga o čemu se već neko vreme priča, a to je da će Crvena zvezda, pa i Partizan koji će takođe ostati u Areni, biti sigurni učesnici Evrolige naredne sezone.

"Telegraf" je preneo saznanje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezda već u procesu završnih dogovora oko prelaska u Arenu, a o tome je nedavno govorio i Nebojša Čović.

"Mi samo tražimo iste uslove. Da država za nas ima razumevanja narednih šest godina. Da za nas Arena na Novom Beogradu ima iste cene kao za Partizan jer ćemo sledeće sezone preći i sa mlađim i seniorskim timom u Arenu", izjavio je Čović pre oko mesec dana.

Dakle, naredne sezone mogli bismo ponovo da imamo dva predstavnika u Evroligi, a i u Štark areni će biti poprilična "gužva".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.