Zvezda objavila termine utakmica polufinala ABA lige

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 13:23

Zvezda objavila termine utakmica polufinala ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde svoju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti počinju u nedelju od 19:30.

Prva utakmica će se igrati u dvorani Aleksandar Nikolić, a klub sa malog Kalemegdana je objavio i kada će početi sa prodajom karata za ovu utakmicu.

"Košarkaši Crvene zvezde igraće prvi polufinalni meč AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Budućnosti u nedelju 14.05.2023. godine od 19.30 časova u hali 'Aleksandar Nikolić'",

"Karte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovu utakmicu biće puštene u prodaju od srede u 12 časova na svim prodajnim mestima 'Tickets.rs' kao i online po standardnim cenama koje važe cele sezone za regionalno takmičenje.

Na dan utakmice, karte će se prodavati od 14 časova na blagajnama hale, pa do početka meča.

KK Crvena zvezda i u narednim danima oglasiće se sa svim važnim informacijama koje se tiču prve polufinalne utakmice", navodi se u današnjem saopštenju.

Još se čeka potvrda čelnika lige o vezi termina utakmica polufinala.

Crveno-beli su u četvrtfinalnoj seriji ABA lige savladali Zadar sa 2:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.