Zvezda objavila cene - Koliko su karte za Helsinki skuplje u odnosu na meč sa Javorom?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda objavila cene - Koliko su karte za Helsinki skuplje u odnosu na meč sa Javorom?

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od petka biti u prodaji ulaznice za utakmice sa Javorom i Helsinkijem.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20.00 počinju novu sezonu Super lige Srbije kada će na svom stadionu dočekati Javor.

Ulaznice za taj meč će se prodavati po cenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 300 dinara za severnu tribinu, 500 za istok i zapad i 1.000 za VIP zapad.

Izabranici Vladana Milojevića će potom u sredu, 24. jula, odmeriti snage sa Helsinkijem u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Navijači Zvezde će za severnu tribinu za tu utakmicu morati da izdvoje 500 dinara, 1.000 za istočnu i zapadnu, a 2.000 za VIP zapad.

Od danas su na sajtu www.iticket.rs u prodaji karte za meč s Javorom, a u toku sutrašnjeg dana biće puštene u prodaju i ulaznice za meč sa Helsinkijem, navodi se u saopštenju Zvezde.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.