Zvezda obeležila 40 godina od finala Kup UEFA, Mijailović dodelio priznanja (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda obeležila 40 godina od finala Kup UEFA, Mijailović dodelio priznanja (FOTO)

Na stadionu „Rajko Mitić“ fudbalski klub Crvena zvezda obeležila je 40 godina od učešća u prvom finalu Kupa UEFA.

U Sali za konferencije na stadionu u Ljutice Bogdana okupio se veliki broj poštovalaca kluba, između ostalog tu su Dragan Džajić, Mitar Mrkela, Dule Savić, Vladimir Petrović Pižon, generalni direktor Zvezdan Terzić kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnogi drugi, a predsednik kluba Svetozar Mijailović dodeljivao je priznanja.

Pižon se u suzama zahvalio na priznanju koje je dobio povodom 50 godina od dolaska u crveno-beli klub.

Program je vođen od strane glumca Aleksandra Radojičića koji je u jednom trenutku, posle dodele priznanja najavio i kratak film o crveno-belima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda obeležila 40 godina od finala Kupa UEFA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je danas 40 godina od susreta sa Borusijom iz Menhengladbaha u finalu Kupa UEFA...Zvezda je te 1979. godine posle remija u Beogradu 1:1 poražena u Menhengladbahu 1:0, pa je trofej ostao u Nemačkoj...Jubilej je obeležen prigodnim filmom autora novinara "Sportnetworka"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.