Zvezda nije uspela, Alba jeste!

Izvor: Mondo, 02.Jan.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nije uspela, Alba jeste!

Tim Saše Obradovića sjajno počeo takmičenje u E grupi Top 16 faze Evrolige - pobedom nad Barselonom.

Foto: albaberlin.de

Barselona je prvu fazu Evrolige završila sa skorom 9-1, uspešniji je bio samo CSKA, dok se Alba probila u Top 16 sa samo četiri pobede.

Ipak, na parketu O2 arene u Berlinu su se uloge promenile.

Alba - Barselona 80:70 (16:23, 23:17, 22:8, 19:22)! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Tako je tim srpskog stručnjaka Saše Obradovića napravio prvi pozitivan korak u E grupi, u kojoj su Galatasaraj i Panatinaikos još u utorak "zaštitili" domaći teren protiv Žalgirisa, odnosno Makabija, dok Crvena zvezda Telekom nije uspela da napravi podvig u susretu sa Real Madridom.

Džamel Meklin, Redži Reding i Leon Radošević ubacili su po 16 poena za lidera nemačkog prvenstva, a na drugoj strani se izdvojio Marselinjo Uertas sa 23.

Dok je Alba imala još Hemondsa i Renfroa sa po 11 poena - ukupno petoricu "dvocifrenih", u redovima Barselone osim Lampea sa 11 i Doelmana sa 10 nije bilo više nijednog raspoloženog pojedinca.

Ante Tomić dao je samo osam poena, uz šut iz igre 3/10. Navara i Olesona nije bilo u sastavu zbog povreda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

IZNENAĐENJE U ZVEZDINOJ GRUPI: Obradovićeva Alba srušila Barsu!

Izvor: HotSport.rs, 02.Jan.2015

U prvom kolu grupe E TOP 16 faze Evrolige Alba je na svom parketu ostvarila veliku pobedu nad favorizovanom Barselonom sa 80:70 (16:23, 23:17, 22:8, 19:22).. . Oslabljeni španski tim dozvolio je iznenađenje na gostovanju u Berlinu, mada je pitanje da li bi ishod bio drugačiji i da su igrali povređeni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.