Zvezda nije registrovala dvojicu stranaca

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 16:45

Zvezda nije registrovala dvojicu stranaca

Mozzartbet Superliga Srbije počinje u petak, a branilac titule Crvena zvezda će uvodni meč igrati u nedelju protiv Radničkog iz Niša.

Ekipe su slale igrače za registraciju, a na crveno-belom spisku se nisu našla dvojica stranaca, za koje se to možda moglo očekivati.

U ekipi Dejana Stankovića neće biti Rišairo Živković i Aksel Bakajoko, koji se nisu našli među 27 prijavljenih igrača.

Živković je na nedavnim pripremama u Sloveniji bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sasvim solidan i postigao je dva gola protiv Brave kada je Zvezda slavila rezultatom 2:1.

Međutim, to mu nije bilo dovoljno, kao ni dosadašnji CV i činjenica da je pre godinu dana stigao kao veliko pojačanje, da izbori mesto među registrovanim igračima za domaći šampionat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.