Zvezda nije dala halu za Dangubića

Izvor: B92, 03.Avg.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nije dala halu za Dangubića

Košarkaški klub Crvena zvezda u potpunosti je platio transfer Nemanje Dangubića, a nije u zameni prepustio korišćenje dve hale.

Iako su se pojavile informacije da su 'crveno-beli' veći deo prelaska Dangubića pokrili time što su ustupili korišćenje hala Megi, kako nezvanično saznajemo, u pitanju je potpuno drugačiji aranžman.

Zvezda je Megi platila pun transfer Dangubića, koji ne može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nazove astronomskim ni za srpske prilike. Ne treba zaboraviti da deo tog transfera ide Hemofarmu, ali ne preko 'crveno-belih', već preko njegovog dojučerašnjeg kluba.

Što se tiče hala, Mega je nedavno završila saradnju sa Vizurom, pa je tako ostala bez sala za treninge svih svojih kategorija. Pošto će klub svoje utakmice igrati u Sremskoj Mitrovici, potrebna mu je hala za treninge, a kao idealno rešenje pominju su hale FMP u Železniku i Basket lend na Čukarici.

Međutim, pošto te hale ne pripadaju 'crveno-belima', njihovo korišćenje nije moglo da uđe u sporazum oko transfera Dangubića, već će Mega platili za njihovo korišćenje. Ostaje pitanje da li takva saradnja između Crvene zvezde predstavlja najavu još veću saradnju dva kluba na svim nivoima.

Dangubić je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, uz opciju da na kraju svake sezone može da ode u NBA ligu, pošto je ove godine draftovan od strane Filadelfija 76ersa, ali je trejdovan u San Antonio Sparse. Mladi košarkaš je posle potpisivanja ugovora rekao da se za ‘crveno-bele’ odlučio zbog Evrolige, ali i da bi napredovao.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda - Dangubić je plaćen, nisu ustupljene hale!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2014

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom platio je dovođenje Nemanje Dangubića a priče o ustupanju hala za trening kao deo aranžmana nisu istinite.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.