Zvezda neuporedivo bolja – ovo mi se nije svidelo

Izvor: B92, 11.Sep.2022, 19:19

"Zvezda neuporedivo bolja – ovo mi se nije svidelo"

Treneri Novog Pazara i Crvene zvezde podelili su utiske o meču, derbiju 11. kola Mozzart Bet Superlige.

Crveno-beli su slavili posle preokreta (2:1), zahvaljujući golom Aleksandra Pešića u 88. minutu.

Trener domaćih Vladimir Gaćinović smatra da je Zvezda bolji tim, ali…

"Zvezda je neuporedivo bolji tim, ne znam koliko mogu biti veliki u ovom trenutku da bih mogao da komentarišem ovu utakmicu. Neka publika, sportska javnost komentariše. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikada nisam tražio alibi. Zvezda je bila u svim segmentima bolja. Ovo što se desilo nije mi se svidelo i ne bih komentarisao", rekao je Gaćinović za "Arenu sport".

Miloš Milojević ostao je pri stavu da je ovo bila prekretnica sezone.

"Jeste. Mislim da smo ovim golom, koji smo zaslužili pre toga, postali tim. Nije lako doći ovde i igrati protiv tima koji je dao gol na vreme. Njihov meč plan je išao njima na ruku. Par dobirih situacija u prvom poluvremenu nismo krunisali golom. Što utakmica više odmiče, mi smo nervozniji, oni su nezadovoljniji. Tako da sam prezadovoljan odnosom igrača i karakterom", rekao je Milojević.

Posle ove utakmice, Zvezda je ponovo na vrhu sa 23 boda, dva više od Novog Pazara, koji ima i dva odigrana meča više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.