Zvezda ne da Grujića ni za osam miliona?!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne da Grujića ni za osam miliona?!

Interesovanje velikih evropskih klubova je sve veće, ali Marko Grujić je jasno rekao šta želi i šta su mu prioriteti. Zvezda će to ispoštovati, uverava generalni direktor Zvezdan Terzić.

Fudbalska jesen u Srbiji protiče u znaku Crvene zvezde, koja niže pobede u Superligi, nošena novim vođom na terenu, zlatnim srpskim ''Orlićem'' Markom Grujićem.

Devetnaestogodišnji momak blista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << punim sjajem ove godine. Najpre je sa omladinskom selekcijom Srbije postao prvak sveta i tom istorijskom uspehu srpskog nacionalnog tima dao ogroman doprinos, a onda nastavio da briljira i u dresu Crvene zvezde tokom jeseni.

Danima se u medijima piše o interesovanju sve većeg broja klubova za njegove usluge, ali ono što je takođe veoma upečatljivo, jeste Grujićev čvrst stav da iz Zvezde još uvek ne želi da ide.

Njegov sledeći cilj je osvajanje titule sa crveno-belima, a onda i plasman u Ligu šampiona. Tek posle toga će ozbiljnije razmišljati o ponudama bogatih evropskih klubova, koji su već sada uporni da ga na vreme ''kaparišu''.

Međutim, sudeći po izjavi generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, uprava crveno-belih će odoleti svim tim interesovanjima i ispoštovati želju samog fudbalera.

''Čak i da dobijemo ponudu od osam miliona evra ne bismo ga prodali, jer mi želimo da ga zadržimo. On se iskristalisao kao lider tima, ne razmišlja da napusti klub na zimu i mi to poštujemo.

Rezultati generišu razvoj kluba, naš cilj je osvajanje titule i ulazak u Ligu šampiona, a za to su nam potrebni i Marko Grujić i ostali nosioci igre'',
jasan je Terzić u izjavi za ''Arenu''.

Ipak, treba imati i u vidu da Zvezda još uvek traga za blizu četiri miliona evra koliko joj je potrebno da bi na proleće i definitivno rešila pitanje evropske licence. Još jedan milionski transfer, poput Rajkovićevog od letos, značajno bi olakšao rešavanje tog problema...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.