Zvezda navodno pregovara sa Perperogluom

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda navodno pregovara sa Perperogluom

Kako javlja jedan španski novinar Crvena zvezda je blizu potpisivanja Stratosa Perperoglua, koji je svojevremeno ovajao Evroligu i sa Panatinaikosom i Olimpijakosom.

U prethodnoj sezoni Perperoglu je igrao za Hapoel iz Jerusalima, a u bogatoj karijeri je još igrao za Barselonu, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios i Ilijsijakos. Stratos igra >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na poziciji krila, u avgustu puni 34 godine, a kroz karijeru je stekao renome odličnog šutera.

Stratos Perperoglou está en negociaciones avanzadas para cerrar su fichaje por el Estrella Roja de Belgrado

Dva puta je osvajao Evroligu sa Panatinaikosom kog je tada predvodio Željko Obradović, dok je učestvovao i u poslednjoj evroligaškoj tituli Olimpijakosa, posle čega ga je trenirao i Dušan Ivković u Anadolu Efesu.

Grk je trenutno slobodan igrač, a za Hapoel je prosečno postiza 10 poena po meču uz 3,6 skokova i šut za tri od 36 odsto.

Zvezda je do sada ovog leta dovela Maika Cirbesa, Majkla Odža, Dušana Ristića i Bilija Berona, a pričalo se da srpski šampion pregovara sa Demetrisom Nikolsom.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.