Zvezda našminkala atletsku stazu – sve je spremno za rođendansku feštu

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 21:15

Zvezda "našminkala" atletsku stazu – sve je spremno za rođendansku feštu

Fudbalski klub Crvena zvezda u meču sa Novim Pazarom (subota, 20) obeležiće i 60. godina svog doma - stadiona "Rajko Mitić".

Kako bi veliki dan bio dočekan onako kako dolikuje, srpski šampion poslednjih dana "doteruje" čuvenu "fudbalsku školjku". Zvezda je svojim navijačima prikazala deo uređene atletske staze.

Na fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je objavljena na zvaničnom Instagram nalogu kluba može se videti kako to sada sve izgleda.

"Sređivanje atletske staze se privodi kraju. Marakana će zasijati za proslavu rođendana! Čekamo vas sutra od 20 časova da vidite nov izgled našeg stadiona i da zajedno proslavimo rođendan", piše u objavi Zvezde.

FK Crvena zvezda je ranije još obavestila da će za najmlađe navijače na meču protiv Novog Pazara, biti organizovane specijalne fan zone na zapadnoj i istočnoj strani stadiona “Rajko Mitić” povodom proslave jubilarnog 60. rođendana Marakane.

One će biti otvorene tri sata pred početak utakmice.

Stadion Crvene zvezde otvoren je za upotrebu 1. septembra 1963. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARAKANA SA NOVIM DETALJEM: Zvezda se spremila za proslavu 60. rođendana svog stadiona! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2023

Zaista lep potez šampiona Srbije Fudbalski klub Crvena zvezda se sprema da proslavi 60. godišnjicu svog stadiona „Rajko Mitić“ na poseban način. U susret meču sa Novim Pazarom, koji će se odigrati u subotu, klub je odlučio da unapredi izgled stadiona kako bi proslava bila još spektakularnija....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.