Zvezda napadača našla na jugu Brazila!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda napadača našla na jugu Brazila!

Pred polazak na prvi deo priprema za sezonu 2015/2016 trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje još najmanje četiri ili pet pojačanja a izgleda da će mu čelnici uslišiti prvu želju brže nego što se nadao.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su otputovali na prvi deo priprema za sezonu 2015/2016 a trener Miodrag Božović kazao je pred polazak u Sloveniju da očekuje još najmanje četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili pet pojačanja.

Strateg crveno-belih precizirao je da bi pojačanja trebalo da stignu u klub do 22. juna kada ističe rok za registraciju fudbalera koji će uzeti učešće u 1. kolu kvalifikacija za LE, a čini se da će prvo pojačanje stići već do kraja nedelje.

Nakon iskusnog Zorana Rendulića Crvena zvezda će angažovati Silvija Hosea Kardosa Reiša Žuniora (24) koji nastupa za drugoligaša sa juga Brazila i poznatiji je pod nadimkom Silvinjo.

Kako saznaju "Novosti", pregovori Crvene zvezde i Silvinja traju već dve nedelje i ukoliko budu okončani kako je planirano Brazilac će se do kraja nedelje priključiti crveno-belima na pripremama u Sloveniji.

Silvinjo je ponikao u Sao Paolu, visok je 175 centimetara i igra na poziciji krilnog napadača. U prethodnoj sezoni odigrao je 22 utakmice za Krićumu i postigao tri gola, dok u novoj sezoni na šest odigranih utakmica nije uspeo da se upiše u strelce.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.