Zvezda najvećeg talenta prodala za siću!?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda najvećeg talenta prodala za 'siću'!?

Fudbalski klub Crvena zvezda prodao je 70 odsto prava na Luku Jovića jednom od investicionih fondova a kada pročitate po kojoj ceni je izgubljen najveći talenat shvatićete u koliko se lošoj poziciji nalazi Crvena zvezda.

Omladinski reprezentativac Srbije Luka Jović okarakterisan je od strane čelnika Crvene zvezde kao zalog za budućnost i momak od čije će prodaje klub zaraditi višemilionsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sumu.

Da ne živimo u Srbiji i ne znamo u kakvom se finansijskom stanju nalazi Crvena zvezda rekli bismo da je zarada od osam miliona evra moguća ali pošto čelnici kluba iz Lutice Bogdana nisu Zdravko Mamić najtalentovaniji igrač u timu prodat je za "mizernu sumu".

List "Informer" saznaje da je Crvena zvezda prodala 70 odsto ugovora Luke Jovića investicionom fondu Pinija Zahavija i to po ceni od 1.700.000 evra!

Ukoliko je tvrdnja ovog dnevnog lista tačna vrednost Luke Jovića iznosi dva miliona evra što je daleko ispod sume o kojoj je u prethodnom periodu govorio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Ako se uzme u obzir da je Crvena zvezda već nalpatila svojih 70% od ugovora Luke Jovića, jasno je da će prilikom njegovog transfera prihodovati sumu koja je zanemarljiva kada gleda kroz prizmu toga da se radi o najtalentovanijem igraču u ekipi.

Kao i mnogo puta do sada crveno-beli su zbog problema sa finansijama došli u situaciju da pristaju na iznuđenja rešenja ali u celoj priči možda može da raduje što je iz omladinske škole izašao mladić koji je mogao da donese bilo kakvu zaradu Zvezdi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.