Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 10:17

Zvezda na teškom gostovanju u Istanbulu

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Istanbulu kod ekipe Anadolu Efes, u 22. kolu Evrolige. Okršaj Efesa i Zvezde na programu je od 17 sati, a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Crveno-beli otputovali su u grad na Bosforu direktno iz Crne Gore, gde su u Baru zabeležili veoma važan trijumf nad Mornarom.

Ekipa Dejana Radonjića stigla je u Istanbul u dobrom raspoloženju, ali šef stručnog štaba srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šampiona svestan je koliko će teška utakmica biti sa Efesom.
Tom svedoči i da je Zvezda u 10 okršaja sa turskim predstavnikom zabeležila samo dva trijumfa.
Crveno-beli trenutno zauzimaju 16. poziciju na tabeli najjačeg evropskog takmičenja sa sedam pobeda i 14 poraza, dok je Efes osmi sa učinkom 11-10.
Ekipa se nakon utakmice vraća za Beograd i odmah počinje pripreme za još jedno evroligaško iskušenje i duel sa Asvelom u petak u hali "Aleksandar Nikolić".
Duel u hali "Sinan Erdem" na programu je od 17 sati, a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EFES TROJKAMA RAZBIO UMORNU ZVEZDU: Turski klub na krilima Larkina i Micića DEKLASIRAO crvene-bele u Istanbulu!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2021

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Efesa u Istanbulu u 22. kolu Evrolige rezultatom 86:72

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.