Zvezda na južnoj pruzi ne skreće sa pobedničkog koloseka

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na južnoj pruzi ne skreće sa pobedničkog koloseka

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnik u Surdulici sa 2:0 (0:0) u šestom kolu Super lige Srbije.

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, ali su gosti u nastavku golovima Kataija u 65. i Stojanovića u 78. minutu rešili pitanje pobednika.

ugo su se gosti mučili u pokušaju da pronađu put ka golu koji je branio Grujičić, a kada je ponestalo ideja Katai je uzeo stvar u "svoje ruke". Krenuo je sam ka golu, imao i sreću da mu se lopta odbije u noge, pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odbrani Radnika, izvukao se na desnu stranu i preciznim šutem razgalio veliki broj navijača najtrofejnijeg srpskog kluba.

Treći gol momka iz Srbobrana u ovom šampionatu u trećem uzastopnom meču. Da je iskoristio penal protiv Radničkog iz Niša na Marakani bio bi najbolji strelac Zvezde u ovom trenutku.

Uskoro opširnije...

RADNIK: Šejić, Đorđević, Baranin, Krzić, Pavlović, Ćulum, Ovusu, Lazić, Arsić, F. Stojanović, S. Stojanović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Pavićević, Jovanović, Anđelković, Donald, Grujić, Katai, Plavšić, Vered, Vijeira.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

65. minut - GOOOL!!! Zvezda vodi 1:0, strelac Aleksandar Katai. Prošao je pored dvojice čuvara solo prodorom i na kraju precizno šutirao iza Grujučićevih leđa.

46. minut - Počeo je drugi deo igre. Nastavak je kasnio zbog bakljade "delija" i ubacivanja rolni papira na teren. Iz igre je izašao Idan Vered, a njegovo mesto zauzeo je Luka Jović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda na pobedničkom koloseku na južnoj pruzi

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2015

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnik u Surdulici sa 2:0 (0:0) u šestom kolu Super lige Srbije...Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, ali su gosti u nastavku golovima Kataija u 65. i Stojanovića u 78. minutu rešili pitanje pobednika...Dugo su se gosti mučili u pokušaju da pronađu put ka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.