Izvor: RTS, 21.Feb.2022, 22:17

Zvezda na emotivan način potvrdila povratak Dejana Savića

Vaterpolo klub Crvena zvezda na originalan i emotivan način potvrdio je povratak legendarnog Dejana Savića na mesto trenera crveno-belih.
Zvezda je na sajtu objavila saopštenje sa naslovom: Dobrodošlica Dejanu Saviću - Velikom igraču , Najboljem treneru i Dobrom Čoveku!

"Poštovani gospodine Saviću, Dragi Deki, dobrodošao kući. Dobrodošao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vaterpolo zvezdama postao najsjajnija. Nama zvezdašima znači što si tu , jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo", navode iz Zvezde.
Mi pamtimo i ne zboravljamo. Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvezdanije stranice našeg kluba- titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope...
"Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš. Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom - pobedom, kao čovek , koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov. Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu"
"Znaš i sam Deki - mi zvezdaši smo uvek 'žedni' trofeja. Umesto reči zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo - u dobrom si društvu ! I tvoje prisustvo nam znači", zaključili su iz Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda potvrdila povratak Savića: Tvoje prisustvo nam znači

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 00:14

Vaterpolo klub Crvena zvezda potvrdio je dolazak Dejana Savića na mesto trenera prvog tima u tom klubu...Takođe, u svojevrsnom pismu oni su poželeli dobrodošlicu trofejnom stručnjaku..."Poštovani gospodine Saviću, Dragi Deki, dobrodošao kući. Dobrodošao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.