Zvezda na Zlatiboru bez trojice povređenih fudbalera

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Zlatiboru bez trojice povređenih fudbalera

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za vreme reprezentativne pauze na kratke pripreme na Zlatibor, gde zbog povreda nisu otišli Miloš Ninković, Nikola Mijailović i Novak Martinović.

Ninković je otputovao u Ukrajinu zbog problema sa leđima, a saigračima će se pridružiti čim se vrati, najverovatnije u četvrtak.

Mijailović ima temperaturu i pridružiće se ekipi čim se oporavi, dok je Martinović na prošloj utakmici protiv Čukaričkog povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primicač i još se ne zna koliko će odsustvovati.

Na Zlatiboru neće biti Nejca Pečnika, koji je sa selekcijom Slovenije, Filip Kasalica i Marko Vešović su sa Crnom Gorom, dok su Luka Milunović, Predrag Rajković i Aleksandar Kovačević u mladoj reprezentaciji Srbije.

Zvezda će na Zlatiboru boraviti nedelju dana. Crveno-beli će u sledećoj utakmici 19. oktobra dočekati Novi Pazar u osmom kolu Superlige.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.