Zvezda na Kipru: Boaći dvostruki strelac

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Kipru: Boaći dvostruki strelac

Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili i treću pobedu na priprema na Kipru, pošto su danas savladali Aris iz Limasola rezultatom 3:1 (1:1).

Kiprani, koji su igrali u kombinovanom sastavu jer su imali obaveze u domaćem šampionatu tokom vikenda, poveli su u 18. minutu preko Kirjakosa Pavloua.

A, onda je na scenu stupio Ričmond Boaći, koji je golovima u 40. i 59. minutu, oba puta na asistencije Dusana Anđelkovića, doveo srpskog šampiona do prednosti. Napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Gane, koji je nedavno stigao u Crvenu zvezdu, dao je već tri gola na dve utakmice.

Konačnih 3:1 postavio je Džon Ruiz u 84. minutu na dodavanje Srđana Vujaklije.

Od prvog minuta za Crvenu zvezdu su igrali Manojlović, Petković, Al. Luković, Frimpong, Anđelković, Milić, Le Talek, Donald, Plavšić, Pavkov i Boaći. U drugom poluvremenu su priliku dobili i Ruiz, Račić, Rendulić, Vujaklija, Milošević, Poletanović, Srnić, Milijaš i Adžić.

Prethodno, crveno-beli su na Kipru savladali mađarski Šoproni i rumunsku Olimpiju Satu Mare sa po 1:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.