Zvezda na DVA žreba: Prvo LŠ, pa za ne daj Bože

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na DVA žreba: Prvo LŠ, pa "za ne daj Bože"

Glavni program koji zanima Crvenu zvezdu "odigraće" se u podne, ali oko pola sata kasnije njihovo ime naći će se još jednom u kuglicama čelnika UEFA.

Crvena zvezda čeka žreb za Ligu šampiona!

Tačno u 12 časova u Nionu saznaće ime svog potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija najjačeg takmičenja - sa kojim će se sastati ukoliko u drugoj rundi izbaci Helsinki.

S obzirom na to da nije ostalo mnogo timova u takmičenju, na "stazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampiona" - UEFA ne praktikuje formiranje manjih celina pred žreb, tako da Crvena zvezda kao nepovlašćeni tim može da se sastane sa sledećim rivalima:

Ajaks (Holandija)

Seltik (Škotska) - Nome Kalju (Estonija)

Kopehagen (Danska) - TNS (Vels)

Dinamo (Hrvatska) - Saburtalo (Gruzija)

BATE Borisov (Belorusija) - Rozenborg (Norveška)

APOEL (Kipar) - Sutjeska (Crna Gora)

Oko pola sata kasnije (12.25) na istom mestu Crvena zvezda će biti stavljena i na žreb za Ligu Evrope, o kom naravno za sada nema potrebe ni da razmišlja.

Ukoliko ne prođe Helsinku u kvalifikacijam za Ligu šampiona, Crvena zvezda će ostati u Evropi i takmičenje nastaviti kroz 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali onog namenjenog posebno za šampione.

Tu su potencijalni rivali sledeći timovi:

Tre Pene (San Marino) - Suduva (Litvanija)

Pjast (Poljska) - Riga (Litvanija)

Ararat (Jermenija) - Linkoln Red Imps (Gibraltar)

Valur (Island) - Ludogorec (Bugarska)

Toršavn (Farska Ostrva) - Linfild (Severna Irska)

Ipak, u Zvezdi se nadaju da neće morati da razmišljaju o rivalima sa drugog, nego isključivo sa prvog spiska.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.