Zvezda može da registruje igrače!

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda može da registruje igrače!

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ukinuta je mera zabrane registracije igrača, potvrdila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

U saopštenju vladajućeg tela srpskog fudbala ističe se da će ‘crveno-beli’ moći da registruju igrače koji su pojačali klub ovog leta jer su dostavljeni dokazi o izmirenju obaveza prema poveriocima ili postizanju sporazuma sa poveriocima.

Takođe, iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde su deponovali sredstva na račun Fudbalskog saveza Srbije u visini duga prema Slobode iz Užica. Razlog za takvu akciju je činjenica da je u toku proces trojne kompenzacije između Crvene zvezde, Slobode i Fudbalskog saveza Srbije.

Na osnovu svega, stekli su se uslovi da se FK Crvena zvezda ukine mera zabrane registracije novih igrača”, stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

‘Crveno-beli’ su u ovom prelaznom roku doveli Miloša Bosančića, Bogdana Planića, Nenada Gavrića, Danijela Avramovskog, Predraga i Stefana Đorđevića, Stefana Antića, Đorđa Despotovića i senegalskog štopera Mamdua Mbođa.

Pošto je Zvezdi dozvoljeno da registruje igrače očekuje se da će pojačanja dovedena ovog leta moći da igraju na meču sa Vojvodinom u Novom Sadu u trećem kolu Jelen Superlige.

Zabrana registracije igrača je ukinuta i Radu, jer su dostavljeni dokazi o regulisanju obaveza prema poveriocima.

Jedini klub kojem je još uvek na snazi zabrana registracije novih igrača je OFK Beograd. Članovi Disciplinske komisije apelovali su ka rukovodstvu OFK Beograda da do isteka prelaznog roka izmire dugovanja ili postignu dogovor sa poveriocima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukinuta zabrana: Lalatović ima novih deset igrača za derbi na Karađorđu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2014

Lakše se diše na Marakani, ali i na Banjici. Crvena zvezda i Rad mogu da računaju na letošnje novajlije već za mečeve trećeg kola Superlige, pošto je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula zabranu registracija igrača ova dva kluba, koja je bila na snazi od početka prelaznog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.