Zvezda možda BEZ DVOJICE u revanšu!

Izvor: Mondo, 07.Avg.2019, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda možda BEZ DVOJICE u revanšu!

Potencijalni problem za crveno-bele pred gostovanje u Danskoj.

Ponovo je Milan Pavkov bio junak evropske bitke Crvene zvezde, ali ovaj put nije adekvatno nagrađen za pogodak.

Ne samo zbog činjenice da je Kopenhagen izjednačio (1:1) i dobrano otežao posao crveno-belima za revanš u Danskoj, vredan plasmana u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, već i zato što nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da čuje sada već uobičajen hit Zvezdinih navijača "Pavkov's on fire".

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Posle gola koji je dao u poslednjim trenucima prvog poluvremena, visoki napadač je u pauzi ostao u svlačionici, a na terenu ga je zamenio Ričmond Boaći.

Nije to bila taktička, već prinudna odluka trenera Vladana Milojevića.

Još od drugog minuta Pavkov je igrao sa bolom u zadnjoj loži. Dok je bio zagrejan, mogao je da trpi, ali kada se mišić tokom pauze ohladio, povratak na teren je otpao kao opcija.

Da situacija bude još gora, van igre je u 65. minutu morao i Milan Rodić.

"Imali smo problem, prinudna izmena Pavkova nam je poremetila koncepciju i plan. Rodićeva izmena je, takođe, bila prinudna. Ne znam još koji je stepen povreda, znaćemo više posle dodatnih pregleda", rekao je Vladan Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Jasno je da pomenuti igrači neće igrati u petak protiv Mladosti iz Lučana na stadionu Rajko Mitić, u 4. kolu Superlige (20.00, prenos na TV Arena Sport 1), a ostaje da vidimo hoće li biti spremni za put u Dansku.

Bio bi veliki hendikep da ne mogu.

Izvor: MONDO/Arena Sport
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.