Zvezda mora da plati ozbiljnu sumu novca ako hoće da zadrži Poletanovića!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda mora da plati ozbiljnu sumu novca ako hoće da zadrži Poletanovića!

Marko Poletanović se ustalio u ekipu Crvene zvezde i u poslednje vreme na Marakani pruža sve bolje partije, pa se razmišlja i o otkupu njegovog ugovora, prenosi Žurnal.

On je stigao iz Vojvodine, ali je i u Novom Sadu bio kao pozajmljeni igrač Genta. Ipak, otkupna klauzula za njega je čak 600.000 evra, što je za uslove u srpskom fudbalu i s obzirom na stanje finansija u Zvezdi izuzetno visoka cifra.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Poletanović igrama zaslužio poverenje Miodraga Božovića, oktup ugovora bi bio veoma rizičan potez i pitanje je koliko bi se isplatio, jer treba postaviti i pitanje koliko bi mogla da bude cifra transfera u slučaju njegove kasnije eventualne prodaje.

Poletanović svakako ostaje na Marakani bar do leta 2017. godine, a da li će produžiti saradnju, videćemo od procene rukovodstva kluba.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zvezdina obaveza: Za Poletanovića 600.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2016

Poznata otkupna klauzula za nekadašnjeg vezistu Vojvodine..Ispunio je očekivanja i naterao čelnike Crvene zvezde da već razmišljaju o tome da aktiviraju otkupnu klauzulu.Nekadašnji kapiten Vojvodine Marko Poletanović ove jeseni je jedan od najstandardnijih igrača Crvene zvezde, ali to ne zbnači...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.