Zvezda lako savladala Cedevitu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lako savladala Cedevitu (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Cedevitu 82:66 u derbiju 16. kola ABA lige.

Šampion Srbije i Jadrana lako je izašao na kraj sa ekipom iz Zagreba, već u prvoj četvrtini stekao je dvocifrenu prednost i lako došao do 13. trijumfa, ali i duge pozicije ispred Cedevite.

Najefikasniji na meču u hali "Aleksandar Nikolić" Džejms Feldin sa 27 poena, Tejlor Ročesti imao je 15, a kod gostiju Demetris Nikols 13.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvena zvezda u sledećom kolu regionalnog takmičenja igra u Skoplju protiv MZT-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Feldin predvodio crveno-bele do slavlja (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jan.2018

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Cedevitu 82:66 u derbiju 16. kola ABA lige...Šampion Srbije i Jadrana lako je izašao na kraj sa ekipom iz Zagreba, več u prvoj četvrtini stekao je dvocifrenu prednost i lako došao do 13. trijumfa, ali i duge pozicije ispred Cedevite...Najefikasniji...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.