Zvezda lako protiv Cedevite za 2:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lako protiv Cedevite za 2:0

Košarkaši Crvene zvezde došli su na korak od odbrane titule ABA lige, pošto su u Beogradu pobedili Cedevitu 84:73 (29:18, 28:16, 15:16, 12:23) i poveli sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa.

Crveno-beli su u novom meču u dvorani Aleksandar Nikolić mnogo lakše nego juče ostvarili trijumf i odbranili domaći teren, ali i došli na pobedu od šampionskog prstena na Jadranu.

Za treću titulu ABA lige u nizu prvu meč loptu imaće već u četvrtak kada je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treći duel dva tima u Zagrebu.

Izabranici Dejana Radonjića večeras su u potpunosti nadigrali Zaprepčane, već na startu napravili su razliku odličnim šutevima za tri poena, a čak devet trojki postigli su u prvom poluvremenu, među kojima je bila Marka Gudurića sa devet metara.

Cedevita nijednog trenutka nije uspela da ugrozi Crvenu zvezdu, u zaostatku je bila i 23 poena, a samo je u poslednjoj deonici ublažila poraz.

Ponovo je najefikasniji bio Čarls Dženkins sa 16 poena, Nejt Volters dodao je 14, Nemanja Dangubić 12, Gudurić 10, dok je kod gostiju Miro Bilan dao 12, ali je im veća briga od poraza obnovljena povreda Rajana Boutrajta i najverovatnije je završio finalnu seriju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda povela 2:0 u finalnoj seriji ABA lige

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2017

Košarkaši Crvene zvezde došli su na korak do treće titule u ABA ligi, pošto su u finalnoj seriji poveli protiv Cedevite 2:0 u pobjedama...Zvezda je u drugoj utakmici u hali Aleksandar Nikolić deklasirala hrvatski klub rezultatom 84:73 i došla na korak do novog trofeja u regionalnom takmičenju...Priliku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.