Zvezda lako do bodova (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lako do bodova (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde lako su stigli do planirana tri boda u Lučanima, sa laganih 3:0 slavili su protiv Slobode Point Sevojna u poslednjem meču osmog kola Jelen Super lige.
Golovima Miloša Trifunovića, Savia i Andrije Kaluđerovića, crveno-beli su se vratili na čelo tabele uoči večitog derbija, koji bi trebalo da bude igran 23. oktobra na Marakani.
Teško su dolazile do prilika u prvom poluvremenu obe ekipe, pa ne čudi što su gosti iz prestonice tek pred odmor načeli domaće. Duško Tošić centrirao je sa leve, a loptu je glavom Trifunović usmerio u gol za vođstvo gostiju.
Sevojno, kojem je to bio prvi primljeni gol ove sezone na domaćem terenu, u nastavku je bio lakši rival, pa su lideri šampionata zabili još dva komada.
Prvo je Savio sa 30 metara udvostručio prednost, da bi Kaluđerović u finišu meča na identičan način kao Trifunović, postavio konačnih 3:0.
Semafor osmog kola
Petak: Partizan - Smederevo 5:3.
Subota: Inđija - Javor 1:1, Čukarički - BSK 0:0, Metalac - Jagodina 1:2, OFK Beograd - Spartak 2:0.
Nedelja:
Hajduk -...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.