Zvezda lagano do pobede, uz fantastičnu partiju Dobrića koji je rešetao u Čačku!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Maj.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lagano do pobede, uz fantastičnu partiju Dobrića koji je rešetao u Čačku!

Foto: Marko Todorović

Očekivano, Crvena zvezda je upisala i šestu pobedu u Superligi Srbije.

U odličnoj atmosferi u Čačku, crveno-beli su savladali Borac rezultatom 85:65 (19:21, 21:12, 25:21, 20:11).

Svoju priliku je sjajno iskoristio Ognjen Dobrić - upisao je 20 poena, imao je 4/4 za tri poena, i dodao je još osam skokova. Istakao se i Dion Tompson sa 12 poena, Jović je dodao 11, a Gudurić >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Dangubić po deset.

Na drugoj strani je odličan bio Todorović sa 19 poena, sa pet ubačenih trojki iz 9 pokušaja, dok je Marinović dodao deset poena i četiri asistencije.

Domaći su bolje počeli meč, poveli 11:4 ali se Zvezda uključila serijom 9:0. Egal je bio na snazi neko vreme, da bi Zvezda u drugoj četvrtini uspela da povede i sa deset razlike, a na poluvreme da ode sa plusom od sedam poena.

U trećoj četvrtini je Borac preko šuterski raspoloženog Todorovića uspeo da smanji prednost na svega tri razlike, ali je tad i Tompson proradio, pa se brzo Beograđanima vratio dvocifreni plus.

Na kraju je slomljen otpor čačanske ekipe, jer je Zvezda krojila prednost i od 20 poena razlike.

U narednom kolu, Borac gostuje FMP-u (12. maj, 16.00), a Crvena zvezda dočekuje Dinamik (12. maj, 19.00)

BORAC: Čarapić, Mitrović 3, Popović, Milovanović 7, Radonjić 9, Todorović 19, Radović, Micić 4, Đoković 4, Gavrilović, Todorović 9, Marinović 10.

CRVENA ZVEZDA: Tompson 12, Dangubić 10, Mitrović 8, Simanić 0, Dobrić 20, Simonović 5, Rakićević 0, Dženkins 2, Gudurić 10, Jović 11, Kuzmić 7, Bjelica 0.

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on May 9, 2017 at 10:51am PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) CRVENO-BELIMA PLITKA MORAVA: Zvezda savladala Borac za šestu pobedu u Superligi

Izvor: Kurir, 09.Maj.2017

...Uskoro opširnije..Prva četvrtina..Posle četiri minuta igre, Borac vodi sa 11:4 posle trojke Todorovića, ali na drugoj strani uzvraća Dobrić koji takođe pogađa za tri poena..Zvezda po prvi put dolazi do izjednačenja poenima Kuzmića sedam minuta od početka utakmice, a potom i do prvog vođstva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.